İstanbul’un olduğu kadar ülkemizin de en önemli bilgi ve kültür kurumlarından biri olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kitaplığı kütüphane kullanıcılarının ve araştırmacılarının daha rahat ve sıcak bir ortamda çalışabilmeleri için hizmet saatlerini yeniden düzenledi.

İçinde bulunduğumuz çağın gerekliliklerine uygun ve dünya ile rekabet edebilir bir eğitim, öğretim ve araştırma altyapısı için çalışmalarını sürdüren ve geliştirdiği projelerle bilgiye 7 gün / 24 saat sınırsız erişim hizmeti sunan Atatürk kitaplığı, yapmış olduğu yeni düzenleme ile 15 Eylül 2014 tarihinden itibaren 7 gün 24 saat açık olacak.

Ülkemizde ilk kez bir Halk ve Araştırma kütüphanesi 7/24 hizmet vermiş olacak. okuyuculardan gelen talebi dikkate alan İBB Kütüphane ve Müzeler Müdürlüğü, 24 saat açık olacak kütüphaneye araştırmacıların ve okuyucuların gelmesini bekliyor.

Not: Depo hizmeti 22:00 a kadar olup çalışmalarına gece devam edecek okuyucular yararlanacakları eserleri 0212 2499565 / 8320’nolu dahili hattı arayarak rezerve ettirebilirler.